AIME Design
AIME Design

Werkwijze

Let op! Deze werkwijze geldt alleen voor drukwerk, bij branding opdrachten komen we op locatie en wordt er achteraf gefactureerd.

 


1. AANVRAAG

Via het contactformulier op de website kun je een aanvraag bij ons doen. (Bijna) alles is mogelijk (op het gebied van design natuurlijk)! Een standaard aanvraag met standaard prijzen of custum made. Probeer zo specifiek mogelijk te zijn in je wensen zodat we een goed beeld hebben van wat je graag wilt hebben.

 


2. REACTIE

Na de aanvraag krijg je van ons een reactie in je mailbox. Hierin stellen we een aantal vragen zodat het voor ons beide helemaal duidelijk is wat we voor je kunnen designen.

 


3. OFFERTE

Nadat alles duidelijk is, voor ons beide, kunnen we een offerte opstellen. Standaard prijzen worden bij het eerste contact al doorgegeven. Custom made wordt apart voor je berekend.

 


4. BETALING

Van ons krijg je (na akkoord offerte) een factuur toegestuurd.

Let op! Dit geldt alleen voor drukwerk, bij branding opdrachten werken wij met een factuur achteraf.

 


5. DESIGN

Na ontvangst van alle wensen, kleuren, papiersoorten en betaling zorgen wij voor een eerste design. Uiteraard ligt het aan jouw aanvraag hoelang we hiervoor de tijd nodig hebben, maar meestal heb je binnen een week al een eerste design!

 


6. REVIEW

Zodra het eerste design af is krijg je deze in je mailbox toegestuurd. Deze kun je op je gemakje bekijken waarna er een reviewronde plaats zal vinden en jij je feedback aan ons kunt doorgeven. Je kunt aangeven wat je graag nog veranderd ziet en controleren op spelfouten.

 


7. DEF ONTWERP

Wij voeren de opmerkingen door in een definitief ontwerp en vragen je een definitief ‘akkoord’ zodat we de bestelling aan de drukker kunnen doorgeven.

 


8. DRUKKEN

Na het akkoord worden de ontwerpen naar de drukker verstuurd. Na een paar dagen is het drukwerk klaar om verstuurd te worden.

 


9. VERZENDEN

Nadat het drukwerk bij ons binnen is zullen we dit zorgvuldig inpakken en naar je opsturen. We vinden het altijd fijn om een reactie te horen, wie weet komt jouw design weer terug op de website!

 


 

 


 

Get in touch