AIME Design
AIME Design

Notes

 

Note to..

Hmmm misschien denk je niet direct yes ik ga schrijven, dagelijks in een dagboek of notitieboek. Misschien heb je er wel direct zin in, of word je al bang bij de gedachte aan de verplichting of heb je geen idee waar je over moet schrijven. Maar, dagelijks schrijven, kan op zóveel manieren en is écht niet moeilijk. Sterker nog: het is dus mega goed voor je!

Door dingen op te schrijven, worden ze minder beladen en leer je je gevoelens beter te begrijpen. Daardoor creëer je ruimte in je hoofd die je weer voor nieuwe dingen kunt gebruiken.

Door iedere dag je gewoonten op te schrijven leer je ontdekken waar je sterktes en zwaktes liggen. Hierdoor krijg je een beter beeld van aan welke eigenschappen jij moet werken om je doelen te bereiken. Je ziet, welke slechte gewoontes ervoor zorgen dat sommige dingen – persoonlijk en bijvoorbeeld werkgebied – gewoon niet lukken.

Door je dromen en inspiraties op te schrijven, maak je ze concreter. Een veilige plek waar je ook negatieve gevoelens en teleurstellingen kunt opschrijven die die droom misschien wel in de weg staan.

Tijdens het schrijven, ben je in dialoog met jezelf. Hierdoor los je problemen op en word je creatief. Door dagelijks te schrijven, maak je niet alleen je hoofd leeg, het zorgt ook voor nieuwe ideeën.

 

Bekijk hier de nieuwe notebooks & planners.

Share this