AIME Design
AIME Design
Welkom op AIME Design

About

Zo, daar ben ik weer. Voor diegenen die mij nog kennen van A-Musthave, dit is mijn nieuwste liefde! Yhaaaaas! Alleen dan nog veel leuker, creatiever en professioneler. Met A [ I ] M E Design bereik ik graag JOUW doel. Ik ontwerp (grafisch) voor gelegenheden en bedrijven. Van geboortekaartjes, menukaarten voor jullie trouwdag of restaurant tot illustraties, logo’s en website voor jouw bedrijf.

“Because I AIM[E] to see your face with A smile”.. ♥

Mijn naam is Amy, door liefhebbende mensen ook wel Ame genoemd.. Daarom > A [ I ] M E Design. Zo, weet je dat ook weer. Waar komt die opmerking vandaan dan? Nou gewoon, ik vind het leuk om mensen blij te maken en dat krijg ik tegenwoordig met grafisch design voor elkaar. Voor de mensen die mij nog niet kennen zal ik hieronder nog wat meer over mijzelf vertellen. Ik beloof er geen zoetsappig verhaal met “zomaar wat leesvoer” van te maken, dus gewoon, hoe ik ben. Zo dus:

Hoe begon het?

Die chick bovenin op de foto > that’s me! Ik ben dus niet altijd al grafisch designer geweest. En nee, ik heb er dus niet voor gestudeerd of jarenlange ervaring opgedaan bij een corporate organisatie, maar ik heb bij mijn huidige werkgever cursussen gedaan om beter te worden. Nog steeds enorm dankbaar dat ik deze kans heb gekregen, want hierdoor ben ik erachter gekomen wat ik écht leuk vind. Als je mijn ‘grafische’ werk ziet van een aantal jaar geleden… Nah nah nah, wil-je-niet. Vreselijk.

Ik ben echt een doorzetter en stop dus pas tot iets gelukt is! Door deze eigenschap heb ik mijzelf de afgelopen jaren het nodige aangeleerd. Gewoon doen! Tutorials checken en gaan. Lukt t niet? Volgende tutorial kijken en door… Weet niet precies of dat nou altijd een mega goede eigenschap is want nauwkeurigheid en perfectionisme komen daar ook bij kijken waardoor ik af en toe wat langer over iets doe. Meestal is “goed” ook “goed genoeg”, echter vind ik dat (blijvend) lastig om te accepteren…

Grafisch Design

Waarom vind ik dit zo leuk? Ik hou ervan om gedachtes om te zetten in beeld. Ik vind cliché’s eigenlijk super stom maar toch gooi ik er eentje in (gewoon omdat het kan en ik deze niet stom vind): beeld zegt meer dan duizend woorden. En dat is echt zo! Ik kan beter dingen laten zien dan vertellen. Zodra je iets ziet komt dit veel krachtiger over dan woorden en blijft het langer hangen. Dat vind ik het meest fijne aan grafisch design > naast dat ik echt uren achter mijn macbook kan zitten om de juiste kleur en/of vorm te krijgen. Waar anderen hier dus helemaal kriebelig van worden, is dit zeg maar echt mijn ding!

Muziek 

Ik hou van muziek..   Maar echt! Vooral die heerlijke oldskool R&B (en ook heus Britney Spears en Nsync komen voorbij), maar ook newskool zoals Ronnie Flex, Shikss, Bizzey vind ik enorm ‘flex’ om te luisteren (en dansen want daar hou ik dus ook van). Mocht je benieuwd zijn naar de ‘hitjes’ die ik keihard mee’zing/rap’ tijdens het designen (voor zover dat lukt want ik zit er ook weleens naast) kun je hierop en hierop klikken.

Gezelligheid, vrienden & familie, liefde…

Naast grafisch design en muziek hou ik ook enorm van gezelligheid, terrasjes, vrienden & familie, liefde (en de geur van nieuwe kleding), en tover ik mijzelf in de avonduren om tot (kick)boks(t)er. Ik beloof dat ik je heel houd als we een keer koffie gaan drinken. Oh, en ik ben vegetarisch. Ik hou namelijk enorm – maar echt –  van dieren, en dan niet om ze ‘letterlijk’ op te eten. En dus ook van mijn kleine aller aller aller beste vriendje > teckel timber, ook wel TT ♥ genaamd (deze komt vast nog weleens op mijn insta of in een andere blogpost voorbij).

OKdoei.

INSTAGRAM